lördag 27 november 2010

Mycket tankar

Tankarna snurrar hejvilt just nu. Vi har plötsligt två alternativ på vart vi skall ha bageriet. Antingen i central lokal på den lilla orten där vi bor ELLER som ett gårdsbageri på familjegården. Det finns många fördelar med båda platserna och lite nackdelar. Därför har det på bloggen varit mindre brödbilder och  i stället mer tankar.

Förra helgen besökte vi en gårdsbutik/café ett par mil bort och pratade med en mycket trevlig kvinna som ägde detta. Hennes man är dessutom en duktig byggare och har byggt hennes gårdsbutik. Vi insåg att världen är liten då hon började prata om sina goda vänner på Lyckans stenugnsbageri. :)

Vi har mitt i alla tankar skissat vidare på ritningar både här och där, affärsplan både här och där... osv...

En del av logon är klar, av "fortfarande anonyma" skäl kan vi inte visa hela, därför blir det endast den del som kommer att pryda logon som ett slags ornament längst upp. Illustrerad av bagarkvinnan. 

Bilden är illustrerad av bagarkvinnan. Stöld kommer att polisanmälas.


Visst är det härligt med adventstider? I helgen bakas det, förutom bröd, självklart pepparkakor! Snart börjar det bli dags för vörtbröden också. Vilket också betyder att vi behöver ragga flytande vört.

1 kommentar:

Anonym sa...

testar att kommentera/drömmande bagare